Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Γ. Κοντογιώργης απέναντι στον ΥΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου - 21 Μαρ 2012


Πηγή LoMak

Ο Καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης στο Πρωινό του Αντέννα (21.3.2012) απέναντι στον ΥΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου με θέμα την ελληνική κρίση.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας γνώριζα. Πρώτη φορά σας είδα μέσω Internet σε αυτο το απόσπασμα του πρωινάδικου. Καταφέρατε να κάνετε να δω τον Παπακωνσταντίνου με θετικότερο τρόπο. Συγχαρητήρια δεν είναι εύκολο.

κοινωνιολόγος είπε...

συγχαρητήρια κύριε καθηγητά, είπατε τα πράγματα με το όνομά τους, σας ευχαριστούμε, αισθάνομαι ότι η παρουσία σας τίμησε τους Έλληνες πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

κ. Κοντογιώργη, σας ευχαριστώ πολύ για τον αγώνα που δίνετε. Σας ευχαριστώ που φέρνεται στο φως την αλήθεια της επιστήμης σας.

Με εκτίμηση,
Ένας εκ των καταδικασμένων στο μαρτύριο της σιωπής.

Υ.Γ. Συχνά με αποκαλούν "Έλληνα πολίτη". Πρόκειται για παρεξήγηση.

Ανώνυμος είπε...

-καθηγητής Κοντογιώργης:"...Γιατί δεν καταργήσατε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών προκειμένου να οδηγηθείτε στη δικαιοσύνη για να μην αυτοδικεί η κοινωνία;..."

-Παπακωνσταντίνου:"...Περί δικαστηρίων και περί ευθυνών τ' ακούω βερεσέ..."

Ποιός είστε εσείς κ. Κοντογιώργη που θα τα βάλετε με τον τιτάνα του Τιτανικού;

Μάρκος είπε...

Για να δει κάποιος τον Παπακωνσταντίνου με θετικότερο τρόπο, πρέπει να είναι το ίδιο "υπάλληλος" με εκείνον. Συγχαρητήρια κ. Καθηγητά, τιμάτε και τον τίτλο σας, και την χώρα μας, απέναντι σε όλα αυτά τα ανελλήνιστα περιττώματα

Ανώνυμος είπε...

αν και δεν σας γνωρίζω ως δημόσιο πρόσωπο, και ως επιστήμονα πρέπει να σας συγχαρώ διότι είστε ο μοναδικός καθηγητής που έθεσε πλην τον άλλον και σαφέστατα το θέμα της δημοκρατίας, και την ψευδεπίγραφη χρήση της από την κυνο-βουλευτική ολιγαρχία...ένας καθηγητής με…..


(άνεργος της πάλε ποτέ προνομιούχας γενιάς των 700ε..)

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κ. Καθηγητά. Επιτέλους τέθηκαν οι σωστές ερωτήσεις σε ένα μέλος του πολιτικού καρτέλ που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καταστροφή που συντελείται.
Έχει μεγάλη σημασία να συγκροτηθεί ένας δημόσιος διάλογος πάνω στα ζητήματα Δημοκρατίας και Αντιπροσώπευσης.
Χαίρομαι όταν υπάρχουν διανοούμενοι σαν και εσας, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της κοινωνίας.
Συνεχίστε το έργο σας, είναι πολύτιμο.

Ανώνυμος είπε...

εΆτομα σαν τον κ Παπακωνσταντίνου δεν αποτελούν και τους καλύτερους υπερασπιστές της Δημοκρατίας,ακριβώς γιατί,ενώ απορρίπτουν τη λογοδοσία στη Δικαιοσύνη, προτιμούν την τελείως ατελέσφορη έννοια της "πολιτικής ευθύνης".Αυτή για τους πολιτικούς είναι ανέξοδη μα για την κοινωνία αδιέξοδη. "Πάσα επιστήμη χωριζομένη δικαιοσύνης τε και της άλλης αρετής,πανουργία ου σοφία φαίνεται"

Orsalie είπε...

Κύριε Κοντογιώργη.
Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει κανείς τα μηδενικά που διόγκωσαν το χρέος του τόπου που ειναι σε διατεταγμένη υπηρεσία χρονια τώρα. Δεν είναι εύκολο να ντιμετωπιστούν οι συγκεκριμένοι ερασιτέχνες της πολιτικής όπως τους αποκάλεσε ενώπιων μου πρόσφατα ευρωπαίος διπλωμάτης όταν σύγκρινε τους νάνους μας με πολιτικούς άλλων κρατών που επίσης ρούφηξε η σχόλη του Σικάγο.
Προσπαθήσατε με μόνο όπλο τη γνώση και τον ορθό λόγο να εκμαιεύσετε απαντήσεις από τους σαλτιμπάγκους της λογικής!
Θαύμασα το κουράγιο και την υπομονή σας και φυσικά έβραζα μέσα μου όταν ο ολίγιστος Παπακωνσταντίνου είχε το θράσος να χρησιμοποιήσει τακτικές που ούτε μαθήτριες γυμνασίου δε χρησιμοποιούν πλέον. Εκείνο το "δε σας γνωρίζω" με το οποίος θέλησε να περισώσει τα κουρέλια του "εγώ" του ήταν κορυφαίο. Δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο θα απαλλαγούμε από τα παράσιτα αυτά. Η μόνη μου ελπίδα είναι η παιδεία που πρέπει να δώσουμε στους εναπομείναντες έλληνες για να σηκώσουν την ταφόπλακα μόνοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε πιο πολύ βαθύ ΠΑΣΟΚ από εσένα Ανώνυμε 10:35 δε γίνεται. Από εκεί και μετά πάμε στο μαρούλι, στον κόσμο των φυτών και των ζώων.